Wroeters rit naar Runkelen

Runkelen 2018
Opkomst was ok genoeg volk om op de weg te fietsen. Ik heb geprobeerd om een video verslag te maken maar dat gaat niet als ge op de kop fietst want dan ziet ge alleen de weg en grond voor U en achterste voor op mijn fiets zitten en dan fietsen kan ik nog niet misschien in de toekomst met wat beton exzeema
als gevolg , ge zult het dan wel zien . Halve weg was er een steile helling waar het bij sommige wat pijn deed dat kan je opmaken uit het gegrommel vanachter . Op onze terug weg konden we niet over de vaste oversteek plaats in Kuringen en zijn we door de fiets tunnel gereden , zeker om te onthouden voor in de toekomst ( geen rode lichten niet meer ) en je kan op en terug aan de zelfde kant . we hadden 18 deelnemers en reden 27,9 gem over een afstand van 52 km .
Runkelen 2018 klik op de link

Nu , een beleefd verzoek aan alle fietsers die met de wroeters mee rijden . Zoals op de site vermeld staat halen de wroeters en gemiddelde van 27 – 29 kmh. Als wegkapitein is het niet plezant om de hele weg te roepen om de vaart te minderen hou daar aub wat rekening mee . En wil je toch harder fietsen ga dan met de stoempers mee . Ook bergop de snelheid laten stilvallen zo dat iedereen samen blijft .
Ik dank Uvoor het begrip .
Video verslag te zien tot 18/04/2018Runkelen 2018

Geef een reactie